Klantenservice    Bestellen    Betalen    Verzenden    Retourneren    Cadeauservice    Veelgestelde vragen

 

Ruilen & retourneren

Retournering is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Het product bij voorkeur onbeschadigd in goede staat met het ingevulde retourformulier voldoende gefrankeerd retour sturen. 

► Retourformulier pdf

Retourvoorwaarden

 • Je hoeft een retour niet vooraf bij ons aan te melden.
 • Binnen 30 dagen na aankoop (leverdatum is aankoopdatum).
 • Retourneren samen met een kopie Retourformulier. Indien het product beschadigd is S.V.P retour sturen met kopie Garantieformulier
 • Goudkat kan kosten bij je in rekening brengen, wanneer wij de producten beschadigd terug ontvangen. Is het gebrek aan het product voordat het retour verzonden is buiten je schuld om ontstaan, dan zullen wij het artikel gratis (laten) repareren of vervangen. 
 • Het artikel bij voorkeur nog in de originele productverpakking. Wanneer het kaartje, label e.d. is losgeraakt, kun je het artikel nog wel retourneren.
 • LET OP: Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Goudkat berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Derhalve wordt je geadviseerd het product in stevige verzendverpakking voldoende te frankeren met track en trace code en een retourafzender op het pakket te vermelden. Stuur ons s.v.p. geen pakketten retour met te weinig porto. In zulke gevallen kan het pakketje niet aankomen of moet je het resterende porto alsnog betalen aan de koerierdienst en zal het aanzienlijk langer duren voordat het retour verwerkt kan worden. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retourkosten

Het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten zullen worden teruggestort. Indien je een gedeelte van de bestelling wilt retourneren ontvang je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen exclusief verzendkosten van de heenzending. Het bedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op de door jou gekozen betaalmethode worden teruggestort. LET OP: Bij retourzendingen door de afnemer aan het adres van Goudkat berust het risico van beschadiging en/of vermissing van producten tot het moment van aflevering bij de afnemer. Derhalve wordt je geadviseerd het product in stevige verzendverpakking voldoende te frankeren met track en trace code en een retourafzender op het pakket te vermelden.
De kosten voor het terugsturen van een pakketje is afhankelijk van het formaat en gewicht van het pakketje, hieronder staat een overzicht van de kosten, voor meer actuele informatie kunt u terecht op de website van een pakketdienst zoals bijvoorbeeld DHL, PostNL of bij uw dichtstbijzijnde postkantoor.

Kosten PostNLverzendservice afhankelijk van het formaat en gewicht:

 • NL Standaard pakket inclusief Track & Trace €6,95 Formaat: maximum formaat van 100 x 50 x 50 cm. Gewicht 0 t/m 10 kilo Pakket
 • NL Brievenbuspakketje inclusief Track & Trace €4,24 Minimumformaat: 140 x 90 mm Maximumformaat: 380 x 265 x 32 mm. Gewicht tot 2 kilo.

Garantie

Wij streven ernaar dat je tevreden bent met alles wat je bij Goudkat koopt. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Op het basis assortiment sieraden en accessoires geldt een garantie van 3 maanden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Goudkat kan kosten bij je in rekening brengen, wanneer wij de producten beschadigd of vervuild door opzet, nalatigheid of het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing terug ontvangen.

 Garantieformulier pdf

Garantievoorwaarden

 • Binnen het garantietermijn.
 • S.V.P retour sturen met kopie garantieformulier 
 • Goudkat kan kosten bij je in rekening brengen, wanneer wij de producten beschadigd of vervuild door opzet, nalatigheid of het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing terug ontvangen

Reparatieperiode

Vanaf het moment dat een te repareren artikel bij de servicedienst is, duurt het maximaal 25 dagen totdat je het artikel gerepareerd in huis hebt. Als het artikel niet gerepareerd kan worden, informeren we je direct over de verdere afhandeling.

Klacht of defect binnen garantie

Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de garantie & algemene voorwaarden, op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. In alle gevallen bewaken wij de snelle afhandeling van de klacht.

Een klacht/geschil indienen bij de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@goudkat.com. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Uw bestelling wijzigen of annuleren

In sommige gevallen is het mogelijk om een wijziging in je order door te geven zolang je order nog niet de status "verzonden' heeft bereikt. Indien je bestelling reeds de 'verzonden' status heeft bereikt dan heb je hiervan een bevestiging per email ontvangen. Als je een bestelling wilt annuleren nadat je hebt betaald worden de gemaakte bank transactiekosten in rekening gebracht. Wij danken je voor je begrip.

Transactiekosten voor annulering

 • iDEAL €0,55
 • Paypal N.V.T
 • Vooraf overmaken €0,25
 • Bitcoin €0,55
 • Bankcontact €1,30
 • SOFORT banking €1,30
 • KBC/CBC €1,30
 • Belfius direct.net €1,30

  pijltop.jpg

Sorteer op
© 2011 - 2023 Goudkat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel